Životriko na míru

#životriko #tričko #triko #
Můžete použít u následujících střihů:
Životriko
Tričko nastavím za použití jiného oblíbeného kousku. Vždy se orientuji dle obvodu pod průramkem. ostatní nastavím ve střihu.
Postupně přeměřím a nastavím celé tričko. Pokud si parametrem nejsem jistá, kliknu na ikonku "?" a objeví se nápověda
Víte že, při zadání velikosti výstřihu se vám vygeneruje ideálně velký proužek na začištění krku? Není tak už nutné nic počítat.
Na závěr kliknu na “změň parametry” a překontroluji si rozměrovou tabulku a střih si pojmenuji. Název střihu se mi pak objeví u každého dílu. Pokud tedy stříhám 2 trička, zabráním tak záměně dílů.
Variant tisku mám opravdu hodně:
Mohu tisknout:
se švovou záložkou či bez
přes sebe nebo úsporně vedle sebe
mohu použít projektor
podle nastavených hodnot mohu i odvodit tričko o velikost menší či větší.
Mohu tisknout na A4, A3 až A0
Já se rozhodla pro úsporný tisk a rukáv jsem si pak samostatně vytáhla na papír. A nechala si i dlouhou verzi.
U krátkého rukávu mám pouze konečnou linii, je nutné si přidat na záložku, podle vlastního plánu. (rukáv mohu jen zahnout nebo olemovat. Při zahnutí si nechávám záložku širší aby mi rukáv nestahovala) ZÁLOŽKA KOPÍRUJE LINII RUKÁVU JAKO BY KRAJ RUKÁVU BYLA OSA SOUMĚRNOSTI
Koncové záložky na tričku jsou navrženy tak, aby tričko dole netáhlo ani nepřebýval. Nezapomeňte si poznačit všechny sesazovací značky na dílech, pomůže Vám to všít přesně rukáv. Ke střihu je podrobný videonávod. Hlavní díly se pokládají po osnově na přeložku.
ZKONTROLUJI A UPRAVÍM LINII PRSOU,ČÍM HLOUBĚJI JDU, TÍM HLOUBĚJI SE POSOUVÁ PRSNÍ VÝBĚR. TÍMTO ROZMĚREM UPRAVUJI, ABY VÝBĚR SMĚŘOVAL K VRCHOLU PRSA.
Na rozdíl od běžné menší velikosti, si v nastavení na míru mohu třeba zpět rozšířit rukáv přes biceps, nebo v dolním kraji zvolit tričko volné či ještě víc zúžené, taky si mohu nastavit pasovou linii opravdu do pasu, a mít tak probrání ve správném místě.
Tento web používá cookies. Prohlížením webu vyjadřujete souhlas s jeho používáním.
Více informací.